Kinderyoga

Steeds meer kinderen hebben last van angstgevoelens en stress en dan is yoga meer dan welkom om hen op te wassen tegen de druk van het dagelijks leven.
Yoga helpt kinderen om zichzelf beter te leren kennen, zelfbewuster te worden en op te groeien tot sociale, attente en gelukkige mensen.
Kinderyoga houdt tevens het lichaam soepel, verbetert de motoriek en brengt hierdoor ook een gezonde nachtrust.
Kinderyoga omvat veel meer dan dat je denkt. Aan de hand van een verhaal/thema worden op een kindvriendelijke manier verschillende onderdelen aangeboden en uitgevoerd: relaxatie, dans en beweging, ademhaling, massage, meditatie en visualisatie, kinderyogaspelletjes, gebruik maken van je eigen verbeeldingskracht, creatief zijn
Tijdens kinderyoga wordt er geen (prestatie)druk en verwachtingen ervaren. De kinderen voelen dat ze gewoon mogen zijn wie dat ze zijn. De yogalessen gaan ook steeds in kleine groepen van max 8 kinderen door.

Kinderyoga - Droomzolder Koekelare

DROOMDAGEN

DROOMdagen zijn workshops die we op de droomzolder geven. We werken rond verschillende thema’s en met verschillende leeftijden. De droomdagen zijn te volgen via onze facebookpagina.

Wanneer

De datums van de yogareeksen zijn te volgen via de Facebookpagina van de DROOMZOLDER.

Kinderyoga kan ook individueel gegeven worden (op aanvraag).

Prijs

  • Eén reeks kost 64 euro (8 lessen x 8 euro)
Kinderyoga - Droomzolder Koekelare
Scroll naar boven